Effectus-logo

Effectus-detaljIdeja godine

 

Ideja godine- novim tehnologijama do poslovnog uspjeha naziv je projekta u okviru kojega se traži najbolja poslovna ideja, a koju će osmisliti i u obliku poslovnog plana predstaviti učenice i učenici srednjih škola. Projekt je nastao u suradnji Visokog učilišta s akademskim partnerom Visokom školom za primijenjeno računarstvo i portalom Srednja.hr. Jedinstvenost ovog projekta je što je orijentiran isključivo srednjoškolskoj populaciji koja ovim putem dobiva mogućnost stjecanja temeljnih znanja i vještina za razvoj eventualnog poduzetničkog poslovanja u budućnosti, ali i mogućnost afirmiranja svoje ideje u konkretan proizvod uz savjetovanje sa stručnjacima iz ključnih područja.

 

 

''Činjenicu da mladi imaju sjajne ideje ne treba dokazivati i posebno obrazlagati. Međutim, ne nailaze često na mogućnost da te svoje ideje prezentiraju i izlože evaluaciji. Ovim projektom želimo omogućiti tim kreativnim mladim ljudima da pokažu što znaju i na određeni način nagraditi ih za njihov trud i znanje. Kroz izradu poslovnog plana oni će svoju ideju organizirati i strukturirati na način koji je uobičajen u poslovnom kontekstu'' izjavila je Nataša Trojak, predstojnica katedre za opću ekonomiju i prodekanica za nastavu Visokog učilišta Effectus.

 

Suradnja dviju visokoškolskih institucija na zajedničkom projektu još je jedan od iskoraka na obrazovnoj sceni u Hrvatskoj, a dekan Visokog učilišta Effectus prof.dr.sc. Robert Kopal smatra da je stavljanje poslovne i akademske izvrsnosti na prioritetno mjesto ono što je dovelo do suradnje upravo ovih škola.

 

Projekt je otovoren za prijave do 15. siječnja 2013. godine, a najuspješniji će kandidati dobiti priliku svoje ideje predstaviti poduzetnicima partnerima projekta na završnoj svečanosti 15. veljače 2013. godine.

 

Ideja godine

random3.jpg

Tražilica

ON-LINE PRIJAVA

Redoviti studij

Izvanredni studij

DIGITALNA REFERADA

Nastavnički portal

Studentski portal

NOVOSTI

info

 

Za pitanja slobodno nas kontaktirajte

na tel. 01 611 7777