22.05.2018

Promovirani diplomanti EFFECTUS-a

126 diplomanta, od kojih 82 prvostupnika preddiplomskog studija Financije i pravo i 44 specijalista diplomskih (master) studija Poslovno upravljanje – MBA i Menadžment financija javno je promovirano u petak, 18. svibnja 2018. u prepunoj dvorani KRAŠ Auditoriuma na Ravnicama. Riječ je o petoj generaciji EFFECTUS-ovih diplomanata kojima je diplomu kojom se potvrđuje stjecanje visokoobrazovne kvalifikacije uručila dekanica Jelena Uzelac.

Čestitam vam na ovaj današnji dan, da vam bude na ponos što ste okončali jedno važno razdoblje u vašim životima,

biranim se riječima diplomantima na početku svečanosti obratila dr.sc. Mira Lenardić, prethodna dekanica EFFECTUS-a i članica Nacionalnog vijeća za razvoj ljudskih potencijala.

Čvrsto sam uvjerena da ćete u ovim promjenjivim i izazovnim vremenima shvatiti važnost i cjeloživotnog obrazovanja te stečena znanja nastaviti usavršavati tijekom cijeloga života,

zaključila je dr. Lenardić.

Pod ravnanjem moderatorice i EFFECTUS-ove alumni Jelene Glišić, uz glazbenu pratnju Sandre Bagarić, svojim su se kolegama obratili predstavnici generacije diplomiranih, prvostupnik Domagoj Poljak i specijalistica Tena Vujasin. 

Djelujte. Kao što ste djelovali na Effectusu. Preuzmite konce svog života u svoje ruke. Svaka priča koje ste bili dio, svaki Vaš pa i najmanji uspjeh, rezultat je djelovanja

obratila se diplomantima dekanica Jelena Uzelac i zahvalila diplomantima na tragu kojeg su ostavili na EFFECTUS-u i na načinu na koji su utjecali na svoje profesore.

Ne morate biti slavni. Sve što trebate je učiniti svoje roditelje ponosnima. I mi smo ponosni na Vas. Vi ste naši ambasadori. Svaka Vaša pobjeda, pobjeda je i tima Effectus. Nedostajat ćete nam, ali sretni smo što odlazite spremni. I vjerujemo da je ovo, iako prividno kraj jedne ere, zapravo početak jedne nove. Uvijek ćete biti naši studenti i naši prijatelji, a sada ste i alumni i poslovni suradnici. Effectus će uvijek biti Vaša kuća, a vrata svih nas zauvijek otvorena, kao što su to bila i do sada.

zaključila je obraćanje diplomantima dekanica Uzelac.

Fotografije s promocije pogledajte u GALERIJI.

Contact us

EFFECTUS studij financije i pravo – visoko učilište

Trg J.F.Kennedy 2, HR - 10000 Zagreb, Hrvatska, T 01 611 7777 F 01 6177 022 E-MAIL referada@vsfp.eu