22.03.2018

9. Effectus Forum: Block i Crypto – Nova pravila igre na tržištu

Cijeli svijet priča o kriptovalutama a vi se baš ne snalazite u ovom području? Pratite kripto svijet, no čini vam se da se stvari događaju mimo vas?

 

Onda je 9. Effectusov Forum pod nazivom „Block i Crypto – Nova pravila igre na tržištu“, koji će se održati u utorak 27. ožujka, događaj koji morate posjetiti.

 

Na Forumu ćemo saznati odgovore na brojna pitanja kao što su:

 

Zašto su pametni ugovori nešto što će promijeniti i vašu budućnost?

Što su to kriptovalute?

Jesu li to uopće valute? 

Možemo li očekivati sve veću primjenu kriptovaluta u odnosu na gotov novac?

 

Sudionici foruma su Leo Mršić (Algebra) Vlado Hrdalo, Nikola Škorić i Ivan Voras (predsjednik i članovi upravnog odbora, UBIK udruga) Zoran Bohaček (glavni savjetnik Hrvatske udruge banaka, HUB) Bojan Tomić (Effectus)

 

Ovime Effectus nastavlja događanja foruma financijsko-pravnog aspekta obrazovanja na kojima se raspravlja o aktualnim temama, naročito stoga što je na red došla izuzetno aktualna tema kriptovaluta i njihovih prednosti odnosno nedostataka u odnosu na “obične valute”,

 

 

Stoga 27. ožujka u 11h dođite na Effectus Studij financije i pravo, na adresi Trg J.F.Kennnedyja 2 i naučite nešto novo!

Za sve koji su spriječeni događaj pratiti uživo organiziran je već tradicionalni Facebook Live Effectus Foruma na službenu Facebook stranicu Effectus – studij financije i pravo. 

Contact us

EFFECTUS studij financije i pravo – visoko učilište

Trg J.F.Kennedy 2, HR - 10000 Zagreb, Hrvatska, T 01 611 7777 F 01 6177 022 E-MAIL referada@vsfp.eu